Demokratenes Ungdom

april 9th, 2009

Terror

av DemokratenesUngdom   Lagret under: 2009, terror     Stikkord:,      

I England er 12 Al-Qaida medlemmer arrestert etter å ha lagt terrorplaner på studentvisum, også i Tyrkia er 30 Al-Qaida medlemmer arrestert i en anti-terroraksjon.

Når kan vi vente de her til lands? Og det er vel ikke vits i å gjemme under et teppe at det er muslimer som er overrepresentert i dagens globale terror-situasjon. Norge er et av meget få land der politiet ikke tillates å benytte romavlytting for å etterforske potensielle terrorister. Demokratene vil derfor tillate at politiet benytter romavlytting i kamp mot terrorsiter og mot tung organisert kriminalitet. Forslaget er helt i tråd med politiets egne ønsker.

Kilder i det italienske forsvarets etterretningstjeneste SISMI mener at en Marokkansk islamsk kampgruppe GICM (Groupe Islamique Combattant Marocain) er aktive i Norge.

Og det er vel et års tid siden PST mente at ekstreme islamistiske grupper plasserer personer i Norge som asylsøkere, for å drive planlegging og verving til terror. PST har også bekreftet at de overvåker flere små og lukkede islamistgrupper i landet.advares det mot «politisk motivert vold utøvet av aktører inspirert av ekstrem islamisme», som ifølge PST «vil representere en vesentlig utfordring for Norge i de kommende årene.»Radikaliseringen PST advarer mot finner sted både blant asylsøkere med uavklarte oppholdstillatelser og muslimer som har bodd lenge i Norge.(Vg) Demokratene har hele tiden advart mot radikal islam, både på internett og blandt oss i samfunnet. Demokratene har også krevd at asylsøkere skal oppholde seg i egne lukkede leirer inntil søknadene er ferdigbehandlet.

 Vidar Kleppe skriver på VGB om “asylsøkere og dopsalg”; Ingen asylsøkere ville hatt anledning til å selge narkotika, verken i Nygårdsparken eller langs Akerselva, dersom mitt parti, Demokratene, hadde fått flertall for vårt forslag om lukkede asylmottak fra første dag, slik Jan Simonsen foreslo da han var uavhengig stortingsrepresentant og medlem av Demokratene. Da stemt samtlige andre stortingsrepresentanter imot, inkludert Fremskrittspartiets stortingsrepresentanter.

Relatert lesestoff;

 Verdens yngste terrorist?

Unge briter trener med Taliban.

Advarer mot radikal islam.

Kleppe fornøyd: Ekstremistisk imam tatt av programmet.

Norge på vei til å bli muslimsk.

Asylsøkerne strømmer inn i Norge, rekord i Januar.

Politiets Sikkerhetstjeneste: Islamistiske ekstremister finnes også i Norge.

Norske islamister bruker Internett.

Umulig å få sendt asylsøkere hjem.

Antiterrorsjef går av etter dokumenttabbe. 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

4 kommentarer

 1. Det er ingen tvil om at menn er overrepresentert blant narkotikaselgerne langs Akerselva. Og ikke bare det; menn er langt mer overrepresentert i kriminalstatistikken enn innvandrere er. Grublert foreslår derfor at Demokratene følger sin egen logikk, og at de også går inn for å sperre alle menn inne på lukkede anstalter.

  Hva har forresten dopsalg langs Akerselva med terror å gjøre?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Grublert — april 9, 2009 @ 3:38 pm

 2. Var dette en kommentar mot at jeg hevder at terror begås hovedsakelig av muslimer eller var det bare et slurvete utspill om nederste del av bloggartikkelen??

  En Somalsk mann er nesten 700% overrepresentert i voldtektsaker i Norge, og ikke bare det, innvandrermenn er kraftig overepresentert i vold og kriminalstistikk, særlig grove forbrytelser.

  Dopsalg langs Akeselven har ingenting med dette å gjøre direkte, det er setningen som Vidar Kleppe skriver om at Demokratene vil, fra første dag, ha lukkede mottak.Og i samspill md PST vurderinger bør denne være aktuell uannsett om Vidar Kleppe hadde en annen sammenheng i sin bloggartikkel..

  Så Grublert, ikke prøv å gjøre dette om til et generelt mannsproblem.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av DemokrateneRygge — april 9, 2009 @ 4:26 pm

 3. Den britiske regjeringen, etterretning har ikke noen troverdighet lenger, selv hos den britiske befolkningen. Tony Blair, som regnes som en av de største løgnerne i vår tid, sa jo at Irak hadde MØV og kunne bruke dem innen 45 minutter. Alex Jones dokumentar Terrorstorm og The End Game avslører mye ukjent for deg og meg.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av ping2001 — april 9, 2009 @ 5:10 pm

 4. det er egentlig utrolig rart at asylsøkere kan vandre fri i Norge… det burde være en selfølge at de sitter inne i egne lukkete leirer inntil og om de får oppholdtillatelse… om de ikke får, så vær så god flybilett for tilbakereise, da blir det lettere å få tak i dem for å hjelpe de med å reise fra Norge.

  selvfølgelig JA, for at politi får lov med telefon-/kommunikasjonavlytting av mistenkelige personer.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Agent Provokativ — april 10, 2009 @ 5:51 pm

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00